Sunday, September 7, 2008

ffff, me ouchie, tired!! dehyrdrateddd

wee!~ my sisters are retarded playing stupid games "zara2 chuuuu" wee~ game tu mmg nak kene kan orang, i told the macdonald shit kat dorg, tgk aku yg kene! dorang sebut machine betul!! bukan mchyin!! haahhaha..
babiabiaibabiabiaibabiabiabi!!!!! babi ar, hari ni aku kene 3 kali siot!!!
so anyway, today's jam was awesome,period.!! the JB's dudes are craziies.. hahah, despite of my leggie which hurts!! alot!! keyrana did a precision to sideflip on the high platform there!! WTF! gile babbb!! many videos were recorded including awesome bailss!! jackass bailcranker always had somehting on his mind for the entertainment of the day =)
Amir's hand is getting better i see, dia tarik kerusi punya that thing tepi tu ape tah!!! hahaah..tapi mengigil2..wee~ acap punya kaki sakit, siddiq pegi precision sorang2.. bajet xnak masuk video lagi!! mengada2 X( amar punya cork lagi.. wee~ lepas ni mmg confirm kene lepak gym yg hebat2 saje doe.. cam sial injured bende bodoh2 tapi injured truk2..wee~

ok, nanti videos and gambar yg disnap oleh amir akan dipost di http://axidrain.blogspot.com

video nanti siddiq ke sesape yg rajin edit tu upload la..wee~~
babii..eh2...typo2..babia..babai!! haa

p/s:ingat tadi dah letih kol 3 lebeyh tu nak pegi masjid solat zohor jap, then hantar amar n amir balik..then they decided nak balik dulu, so hantar dorang dulu, patu aku solat kat petronas situ,then balik umah, gile bahaya, bawak kete pun aku rase ngantok2...wee~, balik umah, g mandi air sejuk, terus tidoooo,tak sedarkan diri sampai berbuka!! WTF! tu pun adik aku gerak, kalau x, mmg tido ag sampai esok periksa BM dan aku xbace ape2 lagi!! wahahah..kaki aku sakit balik siot.. kali ni dua2 belah..tak leh pakai kaki ni dah...any suggestions what should I do?? :P

No comments: